2017. augusztus 31., csütörtök

Beváltott ígéretek

Az élet a szigeten gyakran nagyon derűs, sok a visszatérő vásárló, kialakulnak személyes kapcsolatok. Mivel érdekel a hozzánk betérő emberek és tárgyak további sorsa egyaránt, gyakran kérjük, hogy küldjetek képet arról, hogy hová került a tárgy, visszajelzést, hogy örült-e az illető az ajándéknak, stb., stb.. A hozzánk járó külföldiek gyakran települnek tovább, ki tudja már, hogy a másfél évvel ezelőtt, rendszeresen járó ír lányokkal mi van azóta, hogy hazaköltöztek…. Ezért is örömteli, amikor a kedves emberek beváltják ígéretüket! Ma például beszaladt a postás a boltba és átadott egy levelet, a Filantrópia Adományboltnak címezve. Kíváncsian bontogattam és láss csodát, egy képeslap, rajta kedves osztrák vevőnk és férje az újszülöttükkel! A szöveg hozzá:

“Hi there!
As promised I am letting you know we had a boy, Anton! As he come a month early - he apparently was trying to see Budapest. I didn’t have the chance to stop by and say goodbye. I really enjoyed your shop and your warm spirit! Wishing you all the best, Lena”

Mit mondhatnék? Nagyon meg vagyok hatva és hálás vagyok a szép szavakért, a beváltott ígéretért. Ahogy a múltkor elvitt plüss balerina-lóról is kaptunk képet a mosás, fodrászat és festés után, teljesen megújulva került egy kislányhoz, aki lovagol és balettozik. Köszönjük szépen, hogy a boltból kilépve sem feledkeztek meg rólunk, igazán jól esik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése